Автор Тема: Дозвіл на газобалонну установку для легковика видаватимуть тільки у Києві  (Прочитано 2610 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн DIZELIST >>

  • Член Клуба
  • *****
  • Сообщений: 1604
  • Пол: Мужской
  • Регион: Киевский
Дозвіл на газобалонну установку для легковика видаватимуть тільки у Києві   :beat:

Експертиза обійдеться у 230 гривень
За дозволом для переобладнання транспортних засобів газобалонними установками тепер доведеться їхати до Києва.

Про це Gazeta.ua повідомив старший інспектор Олександр Поліщук з управління ДАІ у Вінницькій області.

“Раніше перед початком переобладнання потрібно було брати погодження в Державтоінспекції за місцем реєстрації. Тепер перед переобладнанням проходять огляд, отримують акт ДАІ. Із ним їдуть по дозвіл у Київ, в Науково-дослідний центр безпеки дорожнього руху. Із дозволом на руках їдуть на спеціалізовані підприємства, що мають відповідну ліцензію. Після установки газобалонного установки водієві видають акт виконаних робіт. Із ним звертаються у відділ реєстраційно-екзаменаційної роботи (ВРЕР) ДАІ. Там машині проводять огляд та експертизу”, - розповів він.

За експертизу власники іномарок сплачують 230 грн, вітчизняних авто- 180 грн. Додатково стягують касовий збір банку.

“Після експертизи власнику видають сертифікат відповідності, - продовжив Поліщук. - Строк проведення оцінювання не повинен перевищувати одного місяця. Оплата здійснюється згідно із законодавством. Перереєстрація переобладнаного транспорту проводиться спеціальним підрозділом Державтоінспекції МВС”.

Кабмін затвердив постанову про новий порядок переобладнання транспортних засобів 21 липня.

Нагадаємо, що 1 липня мала завершитися реєстрація скутерів і мопедів, придбаних до 1 січня 2010 року. Від власників не вимагали документів на право власності. Ті лише писали заяву.

Фактично в більшості МРЕВ реєстрація розпочалася з 9 червня. Тому постановою Кабміну від 21 липня 2010 року N618 термін оформлення продовжено до 1 листопада. До того часу водіїв скутерів і мопедів, які не встигли оформити документів й отримати водійські посвідчення, не штрафуватимуть.

http://gazeta.ua/index.php?id=350321

Оффлайн Андрюшк0 >>

  • Член Клуба
  • *****
  • Сообщений: 2857
  • Пол: Мужской
  • Регион: Днепропетровский
я тут до МРЭО доехать не могу что б "тех паспорт поменять", а то еще у Кыев пилить надо буде, а тама мля очередь таких же гавриков- переоборудованцев со всей Украины и всего сказочных 230 грн. писец шо за страна....  ]:-> ]:-> ]:->