Автор Тема: IV етап Кубку Львова з тріалу 2016  (Прочитано 2985 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн s.pal >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 42
  • Регион: Львовский
IV етап Кубку Львова з тріалу 2016
« : 22 Ноября 2016, 13:46:08 »
4 грудня 2016 року відбудеться IV (заключний) етап Кубку Львова з тріалу

Всі деталі http://lviv4x4.club/calendar/lviv_cup_trial_2016_4.html

Традиційно для цього сезону, поруч Арени Львів пройде ІV етап "Кубку Львова з тріалу 2016"
04 грудня на території колишнього танкодрому, біля стадіону "Арена Львів" пройде фінальний  етап "Кубку Львова з тріалу 2016".
На цей раз вже традиційна траса перегонів буде урізноманітненна штучними перешкодами що дадуть можливість на досить компактному змагальному майданчику спостерігати усю майстерність водіїв та спроможність її техніки.
Щодо самої перегонів, то у ній може взяти участь кожен охочий. Трасу підготують як для спеціально підготовлених позашляховиків, так і для стандартних повнопривідних автомобілем та кросоверів.
Джип-тріал передбачає подолання траси на час. Для кожної категорії буде різна конфігурація змагальної ділянки. Так більш підготовлені позашляховики їхатимуть по важчій трасі, ніж кросовери.
Змагання почнуться о 09:30 ранку і триватимуть до 16 години.
Для вболівальників траса буде цікавою тим, що її облаштували на не великій площі. Це дозволить одночасно бачити кілька складних ділянок, які долатимуть позшляховики.
На танкодромі змагання з джип-тріалу проводять вже не один рік, але організатори щоразу змінюють конфігурацію змагальної ділянки. Це вирівнює шанси для новачків, які змагатимуться з учасниками, які вже брали участь у тріалі на цьому танкодромі.
Заявки на участь можна подати за телефоном 067 670 65 99. Також заявку можна подати на сайті lviv4x4.club.