Автор Тема: Поставив штатну магнітолу на Prado-120  (Прочитано 1566 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн vitalka26 >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 5
  • Регион: Львовский
Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« : 21 Декабря 2013, 14:09:16 »
Недавно поставив собі штатну магнітолу на Prado-120 Road Rover+камеру переднього та заднього виду
Ось її характеристики
Вбудований Bluetooth , функція hands - free (вільні руки)
3 USB входу ( host )
Слот для SD карт
У комплекті 3G USB модем ( опція)
Вбудована GPS навігація
Програвання мультимедии при одночасному перегляді карти GPS
Підтримка форматів DVD/VCD/CD/MP4 (AVI , ASF ) / MP3/CD-R/CD-RW
Перегляд зображень формату JPEG , BMP
AM / FM тюнер (пам'ять на 30 станцій ) , RDS , RDS
TV тюнер: PAL / NTSC / SECAM
Вбудований адаптивний інтерфейс штатних кнопок ДУ на кермі
Підтримка iPod (управління і зарядка )
Регулювання : звуку , низьких , високих , середніх частот , балансу і фейдера
Пульт дистанційного керування
Система проти- ударної захисту ( анти- шок) від збоїв відтворення
4 -х канальний аудіо вихід
2 -х канальний аудіо / відео вихід
1 канальний аудіо / відео вхід
Дозвіл екрану 800x480 пікселів
Вхід для під'єднання камери заднього виду
Прітуханіе яскравості дисплея і кнопок при включенні габаритних вогнів
Цифровий тюнер DVB -T , DVB -T2 (управління з дисплея ГУ ) (опціонально)
Підтримка штатного підсилювача

Оффлайн Герыч >>

  • Член Клуба
  • Черный Ниндзя
  • *****
  • Сообщений: 1166
  • Пол: Мужской
  • Регион: Киевский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #1 : 21 Декабря 2013, 14:32:31 »
Мы рады за вас, так а суть то в чем?
Хвастаетесь или есть какие-то замечания или же......

Оффлайн vitalka26 >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 5
  • Регион: Львовский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #2 : 21 Декабря 2013, 14:58:49 »
Ні проблем ніяких немає пока все працює добре
 :thumpup:

Оффлайн ХАМ >>

  • Модератор
  • Санитар форума 2015
  • ***
  • Сообщений: 1281
  • Пол: Мужской
  • Регион: Киевский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #3 : 21 Декабря 2013, 16:52:04 »
Подскажите она на андроиде???

Оффлайн vitalka26 >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 5
  • Регион: Львовский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #4 : 21 Декабря 2013, 19:01:48 »
Ні нажаль мені сказали що на 120 андроїд по Road Rover не будуть випускати

Оффлайн ХАМ >>

  • Модератор
  • Санитар форума 2015
  • ***
  • Сообщений: 1281
  • Пол: Мужской
  • Регион: Киевский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #5 : 21 Декабря 2013, 19:22:22 »
Ні нажаль мені сказали що на 120 андроїд по Road Rover не будуть випускати
а сколько оперативной памяти???

Оффлайн vitalka26 >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 5
  • Регион: Львовский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #6 : 21 Декабря 2013, 19:35:05 »
256 мб
« Последнее редактирование: 22 Декабря 2013, 13:43:18 от vitalka26 »

Оффлайн ХАМ >>

  • Модератор
  • Санитар форума 2015
  • ***
  • Сообщений: 1281
  • Пол: Мужской
  • Регион: Киевский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #7 : 21 Декабря 2013, 20:32:23 »
2 гб быть не может максимум встречал 1 гб.а восновном 512 мб.

Оффлайн vitalka26 >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 5
  • Регион: Львовский
Re: Поставив штатну магнітолу на Prado-120
« Ответ #8 : 25 Декабря 2013, 10:13:52 »
Камера Synteco CA-F102  в значок