Добрий ранок. У нас все добре, ну майже добре, але у Ксюші все гаразд. Ксюшенька із задоволенням ходить до школи. Вона дуже рада, що знаходиться в суспільстві, а я рада, коли Ксюша щаслива!
Після школи Ксюша трохи відпочиває, а потім ми робимо зарядку і уроки. Ксюші дають домашнє завдання у вигляді аудіо або відео форматі.
Щоразу відкриваючи збір найважче підібрати саме ті слова.
Ксюша після пологової травми отримала діагноз ДЦП і з того моменту день у день на протязі 14-ти років ми боремося за вільні рухи нашої донечки.
Писати багато не буду, та й рідко хто читає... скажу тількі «НІ, не важко любити, годувати, купати, одягати і все робити за неї, НІ» Тяжко жити і розуміти що крім тебе їй ніхто не допоможе...
Тільки за свою дитину ми можемо віддати своє життя, аби вона не хворіла і їй не боліло. У Ксюші спастика (високий м'язовий тонус по всьому тілі) тільки після реабілітації, яка включає в себе масаж, ЛФК, мобілізуючу гімнастику та додаткові процедури їй стає краще, тонус знижується, розслабляються м'язи та з'являються вільні рухи.
Ми зараз живемо в такий тяжкий і жорстокий час. Та все одно кожен вірить у добро і перемогу.
Просимо кожного по можливості поширити нашу історію та допомогти нам зібрати кошти на реабілітацію донечки. Безмежно дякуємо кожному.
Ми будемо вдячні будь-якій Вашій допомозі! До реабілітації залишилося всього 14 днів
Картки ПриватБанку поки що заблоковані. Були спроби через мій додаток приват24 відкрити карту Уневірсальну, та три спроби зняття коштів з карт, тому я коли побачила, що щось відбувається, то одразу подзвонила до ПриватБанку і заблокувала картки. Кошти Слава Богу не зняли, Тепер мені потрібно звернутися до відділення і перевипустити карти. Дуже неприємно, але є такі скоти в нашому суспільстві!!!!
Надходжень не було.
ЗАЛИШИЛОСЬ 14 ДНІВ!!!
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 20 341,20 грн
Реквізити для допомоги:
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023