Автор Тема: ГРИНЕВА КСЕНИЯ 5 лет. ДЦП. Мечтает ходить ножками!!!  (Прочитано 177309 раз)

Оффлайн tanya24 >>

• Посетитель
  • Регион: Донецкий
Добрий ранок. У нас все добре, ну майже добре, але у Ксюші все гаразд.  Ксюшенька із задоволенням ходить до школи. Вона дуже рада, що знаходиться в суспільстві, а я рада, коли Ксюша щаслива!

Після школи Ксюша трохи відпочиває, а потім ми робимо зарядку і уроки. Ксюші дають домашнє завдання у вигляді аудіо або відео форматі.

Щоразу відкриваючи збір найважче підібрати саме ті слова.

Ксюша після пологової травми отримала діагноз ДЦП і з того моменту день у день на протязі 14-ти років ми боремося за вільні рухи нашої донечки.

Писати багато не буду, та й рідко хто читає... скажу тількі «НІ, не важко любити, годувати, купати, одягати і все робити за неї, НІ» Тяжко жити і розуміти що крім тебе їй ніхто не допоможе...

Тільки за свою дитину ми можемо віддати своє життя, аби вона не хворіла і їй не боліло. У Ксюші спастика (високий м'язовий тонус по всьому тілі) тільки після реабілітації, яка включає в себе масаж, ЛФК, мобілізуючу гімнастику та додаткові процедури їй стає краще, тонус знижується, розслабляються м'язи та з'являються вільні рухи.

Ми зараз живемо в такий тяжкий і жорстокий час. Та все одно кожен вірить у добро і перемогу.

Просимо кожного по можливості поширити нашу історію та допомогти нам зібрати кошти на реабілітацію донечки. Безмежно дякуємо кожному.

Ми будемо вдячні будь-якій Вашій допомозі! До реабілітації залишилося всього 14 днів

Картки ПриватБанку поки що заблоковані. Були спроби через мій додаток приват24 відкрити карту Уневірсальну, та три спроби зняття коштів з карт, тому я коли побачила, що щось відбувається, то одразу подзвонила до ПриватБанку і заблокувала картки. Кошти Слава Богу не зняли, Тепер мені потрібно звернутися до відділення і перевипустити карти. Дуже неприємно, але є такі скоти в нашому суспільстві!!!!

Надходжень не було.

ЗАЛИШИЛОСЬ 14 ДНІВ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 20 341,20 грн

Реквізити для допомоги:

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Оффлайн tanya24 >>

• Посетитель
ТЕРМІНОВО!!! БЛАГАЄМО ПРО ДОПОМОГУ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ 20 141 грн

ЗАЛИШИЛОСЬ 11 ДНІВ

Я думаю кожен на моєму місці намагався зробити все можливе і неможливе для своєї дитини, тим більше, що лікарі називають Ксюшу дуже перспективною дитиною в плані відновлення. Дорогі наші друзі та просто добрі люди, я звертаюся до Вас за допомогою: подаруйте ще одну можливість Ксюші стати звичайною дитиною та навчитися ходити!!!

Я не сумніваюся і вірю, що рано чи пізно моя донька зможе ходити, але без Вашої допомоги нам не обійтися, допоможіть будь ласка здійснити наші плани та своєчасно поїхати на таку необхідну реабілітацію! І коли Ксюша самостійно зробить свої перші кроки-вона неодмінно скаже Вам за це спасибі!
Збір стоїть практично на місці, чим ближче день реабілітації, тим більша ймовірність, що нам доведеться перенести лікування. Мені вже дзвонили з клініки та просили підтвердити запис на реабілітацію. Я сказала, що передзвоню протягом тижня.

Відео з Ксюшею:
[youtube]https://youtube.com/shorts/rZ_unAXF5WY?si=M4a27BCTgoN1XlJx[/youtube]

Надходження на картку Монобанку:
100 грн Оксана Ляхова
100 грн Мороз Володимир

Картки ПриватБанку ще не працюють. Завтра планую піти у відділення.

ЗАЛИШИЛОСЬ 11 ДНІВ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 20 141,20 грн

Реквізити для допомоги:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Оффлайн tanya24 >>

• Посетитель
Здрастуйте наші друзі та помічники.

ТЕРМІНОВО! БЛАГАЄМО ПРО ДОПОМОГУ!

ТРЕБА ЗІБРАТИ 16 266,20 грн

ЗАЛИШИЛОСЬ 6 ДНІВ

У Ксюші все гаразд. Ми ходимо до школи, вівторок та четвер ходимо до логопеда, а ще у школі профінансували психолога, логопеда та дефектолога. Будемо займатися і в школі, і в центрі.

Ходила до ПриватБанку, перевипустили картку, поміняли пароль та пін коди, закрили карту універсальну, яку відкрили шахраї. А все це вийшло через те, що ми з Ксюшею вирішили продати її іграшки, якими вона давно не грає через olx. І в банку мені сказали, що на цьому сайті дуже багато шахраїв і дуже правдоподібно вони отримують інформацію про карту, перед продажем повинні пройти верифікацію. Добре я вчасно зупинилася і все обійшлося, але це настільки правильно зроблено (правильно для шахраїв), що дуже легко повірити і я думаю, що видобутку у них дуже багато. Будьте обережні. Ви можете написати тільки номер карти, більше жодних даних не потрібно, і жодну верифікацію проходити не потрібно. Я всі дані шахраїв передала до банку, сподіваюся комусь допоможе і вбережеться від неправильних дій.

Надходження на картку Ощадбанку:
200 грн Басанко Марія
Надходження на картку Монобанку:
3000 грн Іван Дячук
175 грн Тетяна Луцька
500 грн Денис Голубничий

ЗАЛИШИЛОСЬ 6 ДНІВ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 266,20 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Оффлайн tanya24 >>

• Посетитель
ТЕРМІНОВО!!! БЛАГАЄМО ПРО ДОПОМОГУ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ 16 066,20 грн

ЗАЛИШИЛОСЬ 4 ДНІ
[/u]

Добрий ранок.
Сьогодні хочу привітати свою донечку з днем ангела Ксенії.

Мила Ксенія, вітаю з Днем ангела! Бажаю, щоб на твоєму шляху завжди було багато щасливих подій, а ангел допомагав тобі знаходити найкраще в цьому світі! Бажаю тобі успіхів, не зупиняйся на досягнутому, йди вперед, реалізуй бажання. Нехай впевненість у своїх силах сягає небес. Люблю тебе всім серце і бажаю ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я
 У Ксюші все добре, вчора були у шкільного психолога, на першому занятті я була присутня в подальшому Ксюша буле сама. Вчора була самостійна робота з української мови, Ксюша отримала гарну оцінку. Сьогодні вона іде в центр до логопеда, а завтра буде у шкільного. І завтра підемо за довідкою про епідоточення, вона треба в реабілітаційний центр.

У неї таке щастя в очах, коли вона самостійно встає і стоїть, і коли робить кілька самостійних кроків. Їй важко, але вона намагається робити більше кроків та довше самостійно постояти. Її наполегливість сильніша за діагноз!!!
Я дуже хочу, щоб Ксюшенька ходила!
Ви можете допомогти нам будь-якою сумою...

Надходження на картку Приватбанку:
200 грн Скрипка Л.

ЗАЛИШИЛОСЬ 4 ДНІ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 066,20 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Оффлайн tanya24 >>

• Посетитель
ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!!

ВЖЕ ЗАВТРА ПОЧИНАЄТЬСЯ РЕАБІЛІТАЦІЯ
ТРЕБА ЗІБРАТИ 16 036,35 грн
Ксюша дуже хоче ходити.

[/b]

Я думаю кожен на моєму місці намагався зробити все можливе і неможливе для своєї дитини, тим більше, що лікарі називають Ксюшу дуже перспективною дитиною в плані відновлення.

Дорогі наші друзі та просто добрі люди, я звертаюся до Вас за допомогою: подаруйте ще одну можливість Ксюші стати звичайною дитиною та навчитися ходити!!!

Я не сумніваюся і вірю, що рано чи пізно моя донька зможе ходити, але без Вашої допомоги нам не впоратись, допоможіть будь ласка здійснити наші плани та своєчасно пройти таку необхідну реабілітацію! І коли Ксюша самостійно зробить свої перші кроки-вона неодмінно скаже Вам за це спасибі!

Ми звертаємося до всіх, чиї серця небайдужі, з проханням будь-якої можливості допомогти.

Я хочу вірити в те, що ми впораємося! Адже нам не можна зупинятися, допоки є можливість займатися. Нам дуже потрібна Ваша підтримка та допомога!

Надходження на картку Приватбанку:
29,85 грн Канурін Дмитро Олександрович

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 036,35 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023