Автор Тема: Концепт Scion C-HR нагадав про новий кросовер Тойоти  (Прочитано 1770 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Kort >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 62
  • Регион: Киевский


Молодіжний бренд Тойоти Scion, ревно працює на північноамериканський ринок, не має в лінійці жодного кросовера. Такий з’явиться у Сайена в 2016 році – офіційно заявлено, що концепт Scion C-HR, що демонструється зараз в Лос-Анджелесі, після доопрацювань піде в серію, пише drive.ru

Шоу-кар являє собою майже повну копію прототипу Toyota C-HR, вперше представленого в минулому році на Паризькому автошоу в трьохдверному кузові. Цієї осені у Франкфурті здалася п’ятидверна версія, а на тестах був помічений конвеєрний варіант. Все говорить про одне: Nissan Qashqai отримає від Тойоти не одного, а двох конкурентів з різними шильдиками.

Як і у випадку з Тойотою C-HR, технічної інформації мало. Повідомляється лише, що паркетник Сайена використовує глобальну архітектуру TNGA. Неважко здогадатися, що технологіями поділиться гібрид Toyota Prius. Японці обіцяють чутливе і точне управління, високий рівень комфорту поїздки, дивовижну динаміку, чудову функціональність, збільшену жорсткість кузова і низький центр тяжіння, преміум-функції за розумною ціною. «Вихідні дні я люблю проводити на гоночній трасі і хотів побудувати машину, яка так само азартна в міських буднях, – зізнався головний інженер проекту C-HR Хіро Коба. – Безсумнівно, це буде наступний культовий автомобіль бренду Scion».