Автор Тема: Гучна прем’єра Toyota Kikai  (Прочитано 1908 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Kort >>

  • Посетитель
  • Сообщений: 62
  • Регион: Киевский
Гучна прем’єра Toyota Kikai
« : 10 Декабря 2015, 09:54:19 »

Гучні прем’єри на Tokyo Motor Show тривають. Ще один концепт представила Тойота. Вся увага журналістів у даний момент зосереджено на концепті, який Toyota представила на Tokyo Motor Show. Модель Kikai є абсолютно нетиповою для автовиробника і приваблює публіку незвичайним зовнішнім виглядом, незрівняним ні з чим, що до цього робили японські інженери.
Вражає не тільки екстер’єр концепції, але і специфічні рішення всередині салону, наприклад, те, що водій сидить по центру, тоді як пасажири – з боків. Також цікаво, що на екрані бортового комп’ютера знаходяться датчики вихлопних газів і ємності паливного бака. Що стосується підкапотного простору концепції, то залишається невідомим, що за технічні складові будуть приводити цю машину в рух. Все, що вдалося дізнатися – це те, що концепція працює з допомогою чотирьох електродвигунів.
Крім цього, інженери дуже креативно вирішили задачу розміщення повітрозабірників, які мають кутасту форму, і створили «плаваючий дах» з панорамним склом. Кузов концепту створений з вуглепластика. Власне, сама його видатна характеристика – це зовнішнє розташування підвіски, паливного бака і вихлопної системи, що робить дизайн особливим.
Габарити моделі складають 1540 мм у висоту, 3800 мм в довжину і 1750 в ширину. Салон вміщає тільки трьох людей. Безумовно, машину не можна назвати ні практичною, ні красивою. І футуристичною її також можна назвати з натяжкою, оскільки на панелі розташовані виключно аналогові датчики і фізичні комутатори. Зате це машина якраз для фанатів автотехніки.