Технический Раздел > Электрика и Оптика

Комфорт поворотів (ввічливі повороти, лентяйка)

(1/4) > >>

Vakula:
Даний пристрій дуже добре допомагає в дорозі; при обгоні на трасі не треба перемикати поворот, або тримати важіль. Усього злегка придавив і система підхватила та потримала до трьох блимів. Цього досить, що б показати про початок маневру. Сам дуже часто використовую в місті.
На акура клубі хтось у мене узяв і одного часу відбію не було від акуроводів  :pardon:
Зараз пристрій монтується в розріз проводів в підрульовому просторі біля перемикача, але в перспективі буде пробно зробрені реле в замін штатного. Та це не скоро, бо китаєць продав не робочі реле, а чіпи під них ну дуже не дешеві і дооовго їдуть.
Так що, готовий до бесіди з користувачами.
До речі, в моєму пристрої є вхід для підключення плюса від задньої. При налаштованому терміні, їдучи задньою, вмикається аварійка. Рекомендований проміжок - 5-6 сек. Перевірено не тільки на собі.

P.S Власне я сам ставлю на тойоту хвилин 20. Не важливо яка.

Андрей Николаевич:
а в чем суть? предложить, или похвастаться?))))

Vakula:

--- Цитата: Андрей Николаевич от 17 Октября 2019, 09:37:22 ---предложить, или похвастаться?))))

--- Конец цитаты ---
Ви знаєте, коли я, маючи 3-5 повідомлень і пишу тему а-ля ПРОДАМ, то мене вносять до списку бариг. І не важливо, що я сам розробник та виробник. Для більшості я барига, тому що продаю.
Навіть, коли залишаю ссилю на повідомлення про продаж.
Сюди, на форум я прийшов, що б по-перше, дізнатись більше про вибрані мною авто. По-друге пропонувати людям не вистачаючого. При чому, мої пропозиції завжди актуальні, непотріб не роблю і навіть не розглядаю навіть.
Так що, на Ваші питання напевно відповідь буде - пропонувати, але не нав'язувати. Бо тут же скажуть КОМЕРЦІЯ, іди до......такого то. Комерція, це коли купив-продав. В мене 3-4 пристрої в місяць за щастя.
А якщо Ви прийняли за похвастатись фразу після мови, то то був натяк, що ставиться пристрій швидко.

depoll:
Херня то все ваша приблуда, с ней  реально пользоваться только при перестроении, при обгоне сигналами поворотов совсем по другому пользуются.

Vakula:

--- Цитата: depoll от 17 Октября 2019, 09:52:11 ---Херня то все ваша приблуда

--- Конец цитаты ---
А для чого на ВСІХ нових авто це вже йде по замовчуваню? Тим більш, Вам ніхто не заважає важіль натиснути до фіксації, чи не так?
І да, кожному своє. Дехто, поїздивши на авто з цим, на інших вже шукає, як реалізовати, що б було. Другим вона просто заважає.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии