Автор Тема: Експерти назвали найнадійніші автомобілі  (Прочитано 2677 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Звездочка >>

  • Кандидат
  • ***
  • Сообщений: 389
  • Регион: Киевский
Експерти назвали найнадійніші автомобілі

Кореспондент.net
17 Листопада 2006, 12:33

Організація споживачів Consumer Reports склала рейтинг найнадійніших автомобілів 2006 року.



За традицією, перемогу за кількістю номінацій одержав найбільший автомобілебудівник Японії - компанія Toyota. Зокрема, з 47 найнадійніших машин різних категорій 21 має ім’я Toyota. Ще 11 кращих випущено заводами Honda.

На думку Consumer Reports, найнадійнішими з усіх стали в 2006 році автомобілі Honda Fit, що переміг у групі компактних автомобілів, Toyota Highlander, що зайняв перше місце в класі середніх позашляховиків-гібридів, седан Ford Fusion і Pontiac Vibe - кращі з автомобілів підвищеної місткості.

Судячи з рейтингу, що складений на основі анкетування власників авто, найменше в американців ламаються японські машини, а більше всього - європейські. Якщо на японські компанії довелося 39 машин з 47 кращих, то американцям дісталося всього шість позицій, а європейці одержали тільки одну. Ще одне місце в рейтингу дісталося південнокорейської компанії Hyundai.

У рейтинг не потрапило жодного автомобіля Mercedes. Більш того, у своєрідному антирейтингу надійності Mercedes зайняв 8 позицій, а взагалі європейські виробники одержали цілих 20 місць. Стільки ж найневдаліших машин 2006 року створили й американські виробники.

Єдиним представником у рейтингу надійності з Європи виявилася компанія BMW. Що стосується американських компаній, то в список потрапили три седани Ford: Fusion, Mercury Milan і Lincoln Zephyr. При цьому в рейтингу немає жодного пікапа або джипу Ford, а цей сегмент традиційно вважається найдужчим у цієї компанії. Зате Ford Fusion був визнаний гідним титулу вражаючої новинки 2007 року. Ця модель і Ford Mercury Milan ввійшли в число самих надійних сімейних автомобілів разом з головними конкурентами - Toyota Camry і Honda Accord.

Lexus SC став найнадійнішою спортивною машиною. А Toyota Land Cruiser експерти визнали найбільш надійним позашляховиком.
Порой нам не хватает теплоты,
Наружной и душевной красоты,
А чаще бескорыстной доброты…

Andy Gone >>

  • Гость
Експерти назвали найнадійніші автомобілі
« Ответ #1 : 20 Ноября 2006, 17:58:29 »
Э... Вообще эта новость от 11 ноября... http://www.toyota-club.com.ua/site/newsmain.php?news=2006-11-11-1